Noor Saadah, Ahmad Mujahid & Ahmad Bukhary

By: Noor Saadah Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Jun-2009 11:15 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawin anak dato' Naim

ambik berkat pengantin
 
 
View all 17 photos...
tahniah kepada wani & suami...wani ni cousin mujahid..meriah sgt majlis perkahwinan mereka....











Tuesday, 9-Jun-2009 12:48 Email | Share | | Bookmark
baby copi n bukhary kat kampung

 
 
kek birthday bukhary & tok leha
View all 10 photos...
baby copi ni cousin bukhary...br 8 bln...sian dia tggl dgn mak saadah a.k.a tok dia jg la...sbb ummi dia keja kat bagan datoh...bln lepas saadah blk kg 3 mgg , saadah n bukhary la dok mengasuh dia.....





Monday, 6-Apr-2009 07:08 Email | Share | | Bookmark
tropical garden ayer hitam

 
 
 
View all 13 photos...
cuti maulidurrasul yg lps kami menerima kunjungan abg idris & kak fida sekeluarga...mereka dtg dr Tronoh,Perak...jd tempat ni la menjadi tmpt lwtn kami kali ni.....dlm masa 2jam je kami dpt mlwt tmpt menarik yg ada di seluruh dunia...









Saturday, 14-Feb-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
RENAISSANCE MELAKA HOTEL

 
 
 
View all 17 photos...
seperti biasa mama & bukhary menjadi PA papa ke mana2 kursus @ meeting...kali ni kami ke melaka... boring jg, tp kalau kat umah takut pulak dok dgn bukhary je....pada hari sabtu mama call kawan lama masa kat uni dulu, ajak dia dtg kat hotel kami menginap ni...kebetulan pulak dia mmg bekerja kat bdr melaka, so permintaan mama ditunaikannya...terima kasih Lin...





Sunday, 1-Feb-2009 04:10 Email | Share | | Bookmark
aktiviti hujung thn 2008

 
 
 
View all 10 photos...
saadah n bukhary ikut papa p tiara beach resort kat port dickson dekat2 ujung thn 2008 ari tu....sori x ingat tarikh....papa ada bengkel kat situ...so mama n bukhary ni jd pengikut setia papa aje la....sebelum ke PD kami ke penang...papa ada conference....bila papa p bengkelnya, saadah n bukharyu p la mandi-manda kat kolam...mama gagahkan jg diri yg kurang sihat ni sbb nak layan anak bujang sorang ni....sian plak kalau dok kat dlm bilik je....ari ke2 bw dia main kat indoor playground je...sbb mama dah weak sgt....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net